Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αρνητικός ο Φαλκς – Το… κλασικό σενάριο με Κυργιάκο

Ο 47χρονος Ολλανδός φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να αφήσει την Βίσλα για να έρθει στον Παναθηναϊκό. Για μία ακόμη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο “Sotis” εμπλέκεται σε μεταγραφικό σενάριο για τους “πράσινους”. Μήτσου: Οργανωμένο σχέδιο. Μαυροκουκουλάκης: Ο Δομάζος είπε μια μ… παραπάνω!
 
Μητσου: Οι αντιπαραθέσεις αυτές αποτελούν μέρος οργανωμένου σχεδίου

Μπορεί να εμφανιζόταν ως το πρώτο φαβορί για να πάρει την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Σταν Φάλκς εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να αφήσει την Βίσλα για τους “πράσινους”.
 

“Δεν έχω καμία πρόθεση να αφήσω την Βίσλα για τον Παναθηναϊκό”, είπε ο Ολλανδός.
 
“Έχω συμβόλαιο με τη Βίσλα ως το 2012. Είμαι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της ομάδας και δεν σκοπεύω, ούτε έχω καμία διάθεση να αποχωρήσω απο εδώ. Επίσης, κανείς απο τον Παναθηναϊκό δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου”, υποστήριξε ο 47χρονος στα πολωνικά Μέσα.
 
Όσον αφορά το σενάριο με τον Σωτήρη Κυργιάκο, το “talksport.co.uk” αναφέρει πως η άφιξη του Σκοτ Νταν στους “κόκκινους” θα σηματοδοτήσει την αποχώρηση του διεθνή αμυντικού από την ομάδα του Μέρσεϊ Σάιντ, για τον οποίο ενδιαφέρεται το “τριφύλλι”.
 
Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κυργιάκος έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει τα χρήματα για να κάνει κρούση, ενώ υπάρχουν και λόγοι από το παρελθόν που θα δυσκόλευαν την υλοποίηση μιας τέτοιας κίνησης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε