Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αρνητικός ο Λέτο – Εξετάζονται Φόντε και Φορναρόλι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν απάντησε στην πρόταση επέκτασης της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ενώ εμφανίζεται αρνητικό στο να μειωθούν οι αποδοχές του. Ο Πορτογάλος Ρούι Φόντε και ο Ουρουγουάνος Μπρούνο Φορναρόλι υποψήφιοι για την θέση του επιθετικού.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας είχε συναντηθεί με τον μάνατζερ του Αργεντινού, Φερνάντο Κοσεντίνο και είχε προτείνει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Λέτο για ένα ή δύο χρόνια με αποδοχές όμως λιγότερες από τα 1,2 εκατ. ευρώ που λαμβάνει τώρα ετησίως.

Ο πρώτος σκόρερ των “πρασίνων” την περσινή σεζόν δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν προτίθεται να δεχθεί μείωση στα χρήματα που παίρνει.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” κινούνται για να συμπληρώσουν και το τελευταίο κομμάτι στο μεταγραφικό παζλ και να ολοκληρώσουν το ρόστερ του συλλόγου. Στόχος είναι η απόκτηση επιθετικού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει κάνει τις εισηγήσεις του.

Η μία περίπτωση είναι αυτή του 24χρονου Ουρουγουανόυ, Μπρούνο Φορναρόλι ο οποίος ανήκει στην Σαμπτόρια από την οποία δόθηκε δανεικός την περασμένη σεζόν στην Νασιονάλ του Μοντεβιδέο. Μάλιστα, την περασμένη χρονιά βρέθηκε μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η άλλη περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του 22χρονου Πορτογάλου, Ρούι Φόντε. Αν και μικρός στην ηλικία ο Φόντε έχει προλάβει να φορέσει ήδη τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβώνας και της Άρσεναλ, ενώ πέρυσι είχε 19 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την φανέλα της Εσπανιόλ.

Σπυρόπουλος: Ήθελα να μείνω και έμεινα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε