Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρωμα Βραζιλίας στη Λάρισα

Με τον κόσμο στο πλευρό της η Λάρισα κέρδισε τον Ηρακλή
Με τον κόσμο στο πλευρό της η Λάρισα κέρδισε τον Ηρακλή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Σπουδαία νίκη με 2-1 πήρε η ΑΕΛ κόντρα στον Ηρακλή και ανάσανε βαθμολογικά. Δύο Βραζιλιάνοι σκόραραν για τους Θεσσαλούς. Δείτε τι έγινε σε Τρίπολη και Ηράκλειο..

Στο Αλκαζάρ η Λάρισα πήρε αυτό που ήθελε, βυθίζοντας τον Ηρακλή στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραν τη νίκη.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, η ΑΕΛ ξεκίνησε εντυπωσιακά στο δεύτερο, με τον Ρικάρντο Ζέσους να σκοράρει για πρώτη φορά με την φανέλα της Λάρισας.

Ένας άλλος Βραζιλιάνος ο Ρομέου στο 58΄ έδωσε σημαντικότατο προβάδισμα στην ομάδα του που μπόρεσε να το κρατήσει μέχρι το τέλος έστω κι αν ο Ηρακλής πίεσε.

Στο 78′ ο Γιάντσης με ένα καταπληκτικό γκολ μείωσε το σκορ αλλά ο γηραιός δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Η Λάρισα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 2 συνεχόμενες ήττες, ενώ ο Ηρακλής παρέμεινε χωρίς τρίποντο για τρίτη αγωνιστική.

ΛΑΡΙΣΑ:
Βιέρα, Βελάσκο, Κατσιαρός (73′ Κυριακίδης), Νταμπίζας, Μελίσσης, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Φλάβιο, Βενετίδης (30′ Τουάμα), Μετίν (89′ Κάσας), Ζέσους.

ΗΡΑΚΛΗΣ:
Φερνάντες, Μάρτος, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός (63′ Μάρα), Ηλιάδης, Κονέ (78′ Βέλλιος), Επστάιν, Μιλάνο, Μπόσνιακ (63′ Γιάντσης).

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 2-0

Εργοτέλης – Λεβαδειακός 1-0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε