Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Αρχηγού…απόντος – Νέο στραπάτσο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Λίγες μέρες μετά την ήττα-σοκ- από τον Ίκαρο Καλλιθέας, οι “πράσινοι” γνώρισαν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα (και τρίτη συνολικά) από την Κιμκι με 79-67. Άποντος τελείωσε το ματς ο Διαμαντίδης! Κινδυνεύουν με αποκλεισμό πλέον οι “πράσινοι” που αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο στο φινάλε.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως η ολική κατάρρευση του Παναθηναϊκού στο δ΄δεκάλεπτο έφερε την ήττα με σκορ 79-67 από τη Χίμκι για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έβαλε σε περιπέτειες την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους “πράσινους” που έχασαν είχαν χάσει και από τη Φενέρμπαχτσε και τον Ίκαρο Καλλιθέας. Παράλληλα, ήταν και η τρίτη για την Ευρωλίγκα και πλέον ο Παναθηναϊκός θέλει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα για να αποφύγει το κάζο του αποκλεισμό από το TOP-16.

Ο Παναθηναϊκός είχε τραγικά ποσοστά σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, τελειώνοντας το ματς με 55% στις βολές, 46% στα δίποντα και 20% στα τρίποντα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης τελείωσε το ματς χωρίς πόντο, αλλά και οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από τον κόσμο (για πρώτη φορά φέτος) μετά τη λήξη του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα:
23-17, 41-38, 58-58, 67-79

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκξης):
Μπράμος 6, Πάνκο 1, Ματσιούλις 11(3), Ούκιτς 13(2), Λάσμε 9, Τσαρτσαρής 3, Διαμαντίδης, Κίτσεν 8, Σκορδίλης 4, Σχορτσανίτης 12.

Χίμκι (Κουρτινάιτις)
: Ογκουστίν 4, Φριντζόν 10(1), Κόπονεν 12(2), Λόντσαρ 14, Ρίβερς 2, Μόνια 4, Κοστόφ, Ζουκανένκο 2, Πλάνινιτς 18(1), Ντέιβις 13, Νίλσεν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε