Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

“Άρχοντας της διαφθοράς” ο διαιτητής του Βιγιαρεάλ – ΠΑΟΚ

Ο διαιτητής που θα σφυρίξει την Πέμπτη στο Μαδριγάλ εμπλέκεται σε στημένα παιχνίδια και σκάνδαλο διαφθοράς ενώ του έχουν πετάξει ακόμα και λουκάνικα.

Ο Πολωνός, Μάρτσιν Γκόρσκι είναι το πρόσωπο του αγώνα στην Ισπανιά, πριν ακόμα ξεκινήσει ο αγώνας. Η ισπανική εφημερίδα, As, στην κεντρική σελίδα της για την διοργάνωση, φιλοξενεί το θέμα με τον διαιτητή που κληρώθηκε να σφυρίξει να σφυρίξει στον αγών Βιγιαρεάλ – ΠΑΟΚ, ενώ σύσσωμος ο Τύπος της Ισπανίας αναφέρεται στις απείρου κάλλους ιστορίες που συνοδεύουν τον Πολωνό ρέφερι.
 
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η άνοδος του Γκόρσκι σε διαιτητή πρώτης κατηγορίας στην Πολωνία προκάλεσε αντιδράσεις και ψιθύρους. Ο 37χρονος ενώ ήταν διαιτητής εργαζόταν στην πολωνική Ζαγκλεμπιέ, η οποία το 2004 υποβιβάστηκε επειδή ο ίδιος “έστηνε” παιχνίδια.

Εναν χρόνο μετά, αφού η φήμη του είχε απλωθεί σε όλη τη χώρα, εξαγριωμένοι οπαδοί της Κατοβίτσε του έκαναν επίθεση, γεγονός που τον ανάγκασε να κλειστεί στα αποδυτήρια για να γλιτώσει από το εξαγριωμένο πλήθος. Το 2006 δεν σταμάτησε να… φτιάχνει το όνομά του καθώς ενεπλάκη σε ένα ακόμα σκάνδαλο διαφθοράς.

Ο Γκόρσκι είναι ο διαιτητής που σφύριξε την αναμέτρηση της Στεάουα με την Νάπολι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Η δυσαρέσκεια των Ρουμάνων για τις αποφάσεις του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού έφτασαν μέχρι την πολωνική πρεσβεία στο Βουκουρέστι για να πετάξουν λουκάνικα!

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε