Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Άσφαιρη” η ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Γκούντγιονσεν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για δεύτερο συνεχόμενο ματς οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν στο μηδέν, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες απέναντι στην Καραμπούκσπορ. Για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Γκούντγιονσεν.

Χιμένεθ για Ντιόπ: Ή θα τον δω την Κυριακή ή τελείωσε!

Βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο της φιλικό έδειξε η ΑΕΚ, ωστόσο όπως και κόντρα στην Μπακού έτσι και απέναντι στην Καραμπούκσπορ έμεινε στο μηδέν.

 
Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε στην ενδεκάδα για πρώτη φορά τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν και είδε την ομάδα του να κυριαρχεί στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ισλανδός, όπως είναι λογικό,(καθώς έχει κάνει μόνο 5 προπονήσεις) έδειξε πως δεν έχει δεθεί ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα, όμως υπήρχαν περιπτώσεις που έδειξε την κλάση του.
 
Η “Ένωση” μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Λυμπερόπουλο. Στο 22΄ο Μεσσήνιος επιθετικός συνεργάστηκε άψογα με τον Γκούντγιονσεν ο οποίος όμως αν και ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα πάνω στον γκολκίπερ της τουρκικής ομάδας.
 
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, οι συνεχείς αλλαγές φρέσκαραν τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, η οποία άρχισε ξανά να μπαίνει με αξιώσεις στην περιοχή του Τόμιτς. Στο 69ο λεπτό ο Χοσέ Κάρλος βρέθηκε απέναντι από τον Τόμιτς, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του, ενώ στη συνέχεια η Καραμπούκσπορ ανέβασε την απόδοση της και λίγο έλειψε να φτάσει στο γκολ, όμως ο Αραμπατζής κράτησε το μηδέν.
 
Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Ένωση, όταν ο Μπέλεκ δτο 84΄βγήκε ολομόναχος με τον Τόμιτς, αλλά ο τελευταίος κράτησε για ακόμη μία φορά το μηδέν για την εστία του.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (67′ Αραμπατζής), Καράμπελας (79′ Εγγλέζου), Μανωλάς, Δέλλας (58′ Χέλγκασον), Γεωργέας (46′ Κοντοές), Μάκος (77′ Αγκιρμπά), Καφές (58′ Κλωναρίδης), Λυμπερόπουλος (55′ Λεονάρντο), Λαγός (46′ Σιαλμάς), Κάρλος, Γκούντγιονσεν (46′ Μπέλεκ)

ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΣΠΟΡ: Τόμιτς, Οζγκένκ, Νίκολιτς, Σέριτς, Τότζο, Κεμπέ, Χικμέτ, Ντεουμί, Τασκιράν, Ισά, Γουτσέ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε