Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ασταμάτητος και… +8

Ο Σισέ συνεχίζει το σόου του στη Σούπερ Λιγκ
Ο Σισέ συνεχίζει το σόου του στη Σούπερ Λιγκ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σισέ έφτασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια. Δείτε το βίντεο.

Οι πράσινοι πήραν μία δύσκολη νίκη μετά από ένα ισορροπημένο ματς και έκαναν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

 
Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν για ακόμα μία φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τριφυλλιού. Ο Γάλλος σούπερ σταρ σημάδεψε το δοκάρι του Γκσπούρνινγκ στο 22ο λεπτό, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα στάθηκε πιο τυχερός και εκμεταλλευόμενος το λάθος διώξιμο του Βάλλα άνοιξε το σκορ.
 
Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε και έπαιξε με την φωτιά αφού η Ξάνθη έφτασε αρκετές φορές με προϋποθέσεις κοντά στην εστία του Τζόρβα. Ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους με την προβολή του Καντέ στο 77΄να σταματάει στο δοκάρι μετά από σέντρα του Καραγκούνη.
 
Οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα, όταν το σουτ του Τζάκι κόντραρε και στη συνέχεια σταμάτησε στο δοκάρι του Τζόρβα. Την ώρα που η πίεση της Ξάνθης αυξανόταν ο Σισέ στο 88΄ βρέθηκε απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ και με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-2. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη ήταν να μειώσει με τον Σουάνη στο 89ο λεπτό.
 
Με αυτή τη νίκη οι πράσινοι ξέφυγαν με 8 βαθμούς από τον δεύτερο Ολυμπιακό που φιλοξενεί την Κυριακή την Λάρισα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Φλίσκας (80’ Βασιλακάκης), Κωστούλας, Τζάγκι, Λέιτε (72′ Λέιτε), Στρμπα, Έλινγκτον, Πόι, Βάλλας, Λουτσιάνο (64′ Φαμπιανέσι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης (85’ Τζιόλης), Σαλπιγγίδης (73′ Νίνης), Λέτο (78’ Χριστοδουλόπουλος), Σισέ. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε