Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ασταμάτητος ο Διαγόρας – Επεισόδια στη Νίκαια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ολοταχώς προς την Superleague οδεύει ο Διαγόρας Ρόδου που επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού. Σπουδαίο διπλα για Λεβαδειακού και ΠΑΣ. Γκέλαρε ο ΟΦΗ. Προσωρινή διακοπή και επεισόδια στο Ιωνικός – Τρίκαλα.
Δύο γκολ του Ταραχούλσκι ήταν αυτά που έκριναν την έκβαση του ντέρμπι της αγωνιστικής της Football League, με τον Διαγόρα να επικρατεί του Παναιτωλικού με 2-0, τον οποίο πλησίασε στον έναν βαθμό. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας της Ρόδου.
 
Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται και ο Λεβαδειακός που επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας και μείωσε την διαφορά από τον Παναιτωλικό αλλά και τον ΟΦΗ ο οποίος πέταξε άλλους βαθμούς στο Γεντί Κουλέ μένοντας στο 0-0 με τον Πιέρικο.
 
Από την 16η αγωνιστική όμως δεν έλειψαν και τα επεισόδια. Τα εισιτήρια του αγώνα Ιωνικός – Τρίκαλα δεν σφραγίστηκαν στην εφορία κι έτσι οι άνθρωποι του Ιωνικού άφησαν μόνο τους κατόχους των διαρκείας να εισέλθουν στο γήπεδο. Κάτι που εξόργισε τους υπόλοιπους οπαδούς του Ιωνικού οι οποίοι είχαν μαζευτεί έξω από το γήπεδο και είχαν ήδη παράπονα από την διοίκηση της ομάδας.

Γύρω στα 200 άτομα δεν δίστασαν να εκδηλώσουν την οργή τους εισβάλλοντας στο γήπεδο. Στη συνέχεια, έσπασαν την πόρτα του γηπέδου και μπήκαν στο πέταλο, περίπου στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι 100 από αυτούς πήδηξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία και τα επίσημα όπου ήρθαν στα χέρια με κάποιους εκ των διοικούντων. Στο 22ο λεπτό ο κύριος Κουτσιάφτης, μετά την είσοδο των οπαδών αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι.

Μετά από 40 λεπτά διαβουλεύσεων το παιχνίδι ξανάρχισε κανονικά αφού οι οπαδοί έβγαλαν εκτός γηπέδου τον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Χαραλαμπίδη.
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Διαγόρας – Παναιτωλικός 2-0
(1′ πεν., 68′ Ταραχούλσκι)

Εθνικός – Ηλιούπολη 0-1
(39′ Νιάρος)

Καλλιθέα – Λεβαδειακός 1-2
(90+1′ Μαρουκάκης – 41′ Πόποβιτς, 52′ Μπάρκογλου)

ΟΦΗ – Πιερικός 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας – Θρασύβουλος 0-3
(44′, 85′ Ζαχαρόπουλος, 89′ πεν. Κατσίκης)

Δόξα Δράμας – Βέροια 2-2
(30′ Καρακώστας, 90+1′ πεν. Χατζηπαντελίδης – 35′, 68′ Καλτσάς)

Ιωνικός – Τρίκαλα 0-2

Πανθρακικός – Αγροτικός Αστέρας 3-2

Εθνικός Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννενα 0-1
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε