Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ασταμάτητος ο Εργοτέλης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της επικρατώντας με 2-0 του Πανσερραϊκού στο Παγκρήτιο. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω της αποβολής του Μαβένε.

Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου πραγματοποιώντας ειδικά στο πρώτο μέρος πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησαν των Σερραίων με 2-0, φτάνοντας τα πέντε παιχνίδια αήττητοι, έχοντας μάλιστα και τρεις νίκες.
 
Ο Μπούντιμιρ στο 17΄και ο Βίσιο στο 85΄ ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης. Ο Εργοτέλης έφτασε τους 20 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Προβλημάτισε ο Πανσερραϊκός που τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Μαβένε στο 80ο λεπτό. Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη με 15 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Καραγεωργίου):Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο(87′ Ορφανός), Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε(87′ Χαντί), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης(71′ Μπέτο), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις
Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς):Ράντμαν, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Παντελιάδης, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο(84′ Βοσκόπουλος), Αλβάρεζ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε