Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ασταμάτητος ο Σισέ – Δείτε το βίντεο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με φόρα από την περσινή σεζόν ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν σταματάει να… ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα. Μετά τα γκολ που πέτυχε στα φιλικά με Βιγιαρεάλ και Άρη, σκόραρε για πρώτη φορά και στο “Ολίμπικο” απέναντι στην Σοσιεδάδ.

Τρία γκολ σε τρία παιχνίδια μετράει ο Τζιμπρίλ Σισέ με την φανέλα της Λάτσιο. Ο Γάλλος επιθετικός που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη νέα του ομάδα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην φιλική αναμέτρηση με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, η ιταλική ομάδα κέρδισε κόρνερ από τα δεξιά, ο Λεντέσμα το εκτέλεσε και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο “Ολίμπικο”. Στο 55΄ο Σισέ αντικαταστάθηκε, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σκούλι στο 82΄.

 
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος επειδή αυτό είναι το δεύτερο γκολ μου με το κεφάλι και το πρώτο μου τέρμα στο Ολίμπικο μπροστά στους οπαδούς της Λάτσιο», δήλωσε ο Γάλλος στράικερ, ενώ με τα καλύτερα λόγια για τον Σισέ μίλησε και ο τεχνικός των «λατσιάλι», Εντοάρντο Ρέγια: «Ο Σισέ μπορεί αγωνιστεί ως ακραίος επιθετικός και για αυτό προτιμώ να τον χρησιμοποιήσω εκεί. Εκείνος επίσης έχει περισσότερο ανάγκη από χώρο, έχει μεγάλη ταχύτητα, δύναμη και κυρίως είναι αποτελεσματικός μπροστά στο τέρμα, προσπαθεί πάντα να τελειώνει τις φάσεις με αποφασιστικότητα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε