Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ασταμάτητος! – Πέρασε και από τα Γιάννενα ο Αστ. Τρίπολης

Ασταμάτητος! – Πέρασε και από τα Γιάννενα ο Αστ. Τρίπολης

Με δύο γκολ του Λέντσε ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με το τρίποντο και από τους Ζωσιμάδες επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. Τέταρτο συνεχόμενο διπλό για τους Αρκάδες που παραμένουν στην 2η θέση.

To LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε με τον Ντε Βινσέντι στο 3΄ και τον Κολοβέτσιο στο 9΄. Ο Αστέρας συνήλθε μετά το πρώτο τέταρτο και στο 16΄ο Λέντσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως φάουλ. Τρία λεπτά αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Λέντσε ευνοήθηκε από τις κόντρες στην περιοχή του ΠΑΣ και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η αντίδραση των παικτών του Χριστόπουλου ήταν άμεση καθώς ο Κοροβέσης με ωραίο σουτ νίκησε τον Φούλοπ και έγραψε το 1-1 στο 26΄. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα αλλά στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αστέρα έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Η τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 35ο λεπτό το εξαιρετικό σουτ του Κάφα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπαμπανιώτη.

Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο Κάφα, το πέτυχε ο Λέντσε τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ούγγρος επιθετικός έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπανιώτη μετά την πάσα του Ντε Μπλάσις.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Μετά το 75΄ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση αλλά ο Αστέρας Τρίπολης αμύνθηκε σωστά και πήρε άλλους τρεις βαθμούς που τον διατηρούν στην 2η θέση,

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Κεϊτά (69’ Ντάσιος), Γεωργίου (87’ Γιάκος), Κοροβέσης (58’ Βίλα), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα (8’ Κάφα), Πιπίνης (76’ Γιαλούσης), Σανκαρέ, Αλβάρες, Σέτι, Ναβάρο, Ράγιος (50’ Ουσέρο), Ντε Μπλάσις, Λέντσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε