Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αστέρας για… Ευρώπη – Μπαίνει σε μπελάδες ο Εργοτέλης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
, ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ναβάρο, που πέτυχε δύο γκολ, ο Αστέρας επιβλήθηκε με 3-0 του Εργοτέλη στην Τρίπολη, έφτασε στην έκτη θέση της Σούπερ Λίγκας και έβαλε… πλώρη για τα πλέι οφ και την Ευρώπη “Μπλέκει” για τα καλά ο Εργοτέλης!

Οι Αρκάδες έφτασαν έτσι τους 34 βαθμούς και ανέβηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από τον πέμπτο Ατρόμητο.

Αυτή ήταν η δέκατη εφετινή νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο εφετινό πρωτάθλημα και έβδομη εντός έδρας.

Από την άλλη πλευρά, ο Εργοτέλης έμεινε στους 23 βαθμούς και υποχώρησε στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας, καθώς γνώρισε την δωδέκατη ήττα του στο πρωτάθλημα και όγδοη εκτός έδρας.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ναβάρο στο 34′, ο οποίος σκόραρε και στο 71′. Ενδιάμεσα ο Ράγιος είχε διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων (57′).

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Μπρέσκα (65’ Ροτζέριο), Σολάκης (74’ Περόνε), Ράγιος, Ναβάρο (75’ Φορμίκα).

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Λεάλ (72’ Καρέλης), Μπούντιμιρ, Μπέτο (53’ Ολίσε), Γιαλούσης, Κατσικοκέρης (53’ Κουτσιανικούλης), Τζούνιορ, Δάρλας, Φραγκουλάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε