Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα: Νίκη παραμονής για τους νησιώτες!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την παραμονή της στη Super League εξασφάλισε ουσιαστικά η Κέρκυρα μετά το εκτός έδρας 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super league.

Ο Μάσα στο 38΄ με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, ωστόσο, οι “Φαίακες” δεν το έβαλαν κάτω, ισοφάρισαν στο 70΄ με το σουτ του Ντουάλα και στο 83΄ με τον Τουράμ ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα του αγώνα.

Σε ένα εξαιρετικά κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στα “τρίποντα” μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Γρηγορίου, που έφτασε με μεγάλη ανατροπή στη νίκη, ενώ ακολουθούν δύο ματς στην έδρα της με τη Βέροια και τον Ηρακλή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντοναρούμα, Καλτσάς, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Φαρίνια (62′ Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77′ Ιωαννίδης), Μάσα, Μανιάς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (46′ Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Κόντος (73′ Νίκιτς), Σιόντης, Κέβιν Ντιόγκο (63′ Επστάιν), Ζορντάο Ντιόγκο, Γεωργίου, Γκόμες, Τουράμ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε