Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Άσ’την Πολιτεία να λέει – Ο Ολυμπιακός Βόλου στον Καρρά!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία από τις 7 ΠΑΕ που θα βρεθούν ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα δώσει εξηγήσεις για το ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Η Θεσσαλική ΠΑΕ για να ξεφύγει από το σκόπελο φέρεται έτοιμη να παραχωρήσει τις μετοχές στον γνωστό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τις μετοχές που άφησε ο Αχιλλέας Μπέος, λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, στον Βασίλη Κεσογλίδη ή κατά κόσμον Βασίλη Καρρά.

Μπέος και Καρράς διατηρούν σχέση από την περίοδο που ο τραγουδιστής εμφανιζόταν στα μαγαζιά που διατηρούσε ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Στόχος των ανθρώπων της Θεσαλικής ΠΑΕ είναι να πάρουν την άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ και να έχουν διακιώμα να αγωνιστούν στη Σούπερ Λίγκα η οποία ξεκινάει το Σαββατοκύριακο.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη όχι μόνο για τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και για άλλες 6 ΠΑΕ που θα βρεθούν ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτές είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η Καβάλα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα και ΟΦΗ.

Οι τρεις τελευταίες φαίνεται ότι έχουν καλύψει τα κενά που είχαν οι φάκελοι τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε