Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αστοχία και “σφαγή”, Αυστραλία – Σερβία 2-1

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Η Σερβία ήταν καλύτερη από την Αυστραλία, έχασε πολλές ευκαιρίες, δεν την δόθηκε πέναλτι στο 86΄και ηττήθηκε αποχαιρετώντας την διοργάνωση.

Το LIVE του αγώνα

 
Το ματς ξεκίνησε με τον Κράσιτς να χάνει αυτά που δεν χάνονται και την Αυστραλία να ψάχνει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια ο αγώνας ο ισορρόπησε αλλά φαινόταν θέμα χρόνου να σκοράρουν οι Σέρβοι. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε. Αντίθετα ο Κέιχιλ με κεφαλιά στο 69΄έφερε τα πάνω – κάτω και σα να μην έφτανε αυτό πέντε λεπτά αργότερα ο Χόλμαν με μία βολίδα νίκησε για δεύτερη φορά τον Στοίκοβιτς.
 
Στο τελευταίο 20λεπτο ο Άντιτς ρίσκαρε βγάζοντας όλους τους παίκτες στην επίθεση με αποτέλεσμα το ματς να αποκτήσει μία άγρια ομορφιά. Στο 85΄ο Πάντελιτς μείωσε , ενώ ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής δεν είδε καθαρό χέρι του Νιλ μέσα στην περιοχή μετά από κεφαλιά του Βίντιτς. Οι Αυστραλοί δεν μπόρεσαν να αξιοποίησουν κάποια αντεπίθεση και στο 92΄ο Πάντελιτς έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν από τα δύο μέτρα έστειλε την μπάλα άουτ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας στους Αυστραλούς μία νίκη γοήτρου αφού και οι δύο ομάδες αποχαιρέτησαν την διοργάνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε