Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αθωώθηκαν 6 ομάδες της Football League και Football League 2

Αθωώθηκαν 6 ομάδες της Football League και Football League 2

Εθνικός Αστέρας, Πιερικός, Αναγέννηση Επανομής, Δόξα Κρανούλας, Αετός Σκύδρας και Εθνικός Φιλιππιάδας κρίθηκαν αθώοι από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής και έτσι θα λάβουν κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Football League και Football League 2.

Ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα πλέον είναι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση αλλά κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί.

Η ανακοίνωση:

“Απορρίπτει την πειθαρχική δίωξη ως προς τις ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ και ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ λόγω τυπικού και ουσιαστικού δεδικασμένου.
Απαλλάσσει τους Β. ΑΔΑΜΑΚΗ, Α. ΜΑΝΙΚΑ, Ι. ΝΤΟΥΜΟ και Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ διότι δεν προέκυψε ανάμειξή τους (πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ)

Απαλλάσσει τους Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, Π.ΔΗΜΟΥ, Ι. ΤΣΙΓΙΑΝΝΗ και ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ)

Απαλλάσσει τους Μ. ΚΑΣΣΗ, Α. ΖΩΗ, Α. ΜΠΑΛΑΣΑ, Α. ΒΟΣΝΙΑΔΗ, ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ και ΤΑΠ ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ)

Απαλλάσσει τους Α. ΛΙΟΝΤΟΥ, ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ, Ι. ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗ και ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ)”


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε