Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ατομικό και πάλι ο Χριστοδουλόπουλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Φερέιρα δείχνει να μη θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του Έλληναμεσοεπιθετικού στο Κυριακάτικο ματς με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να προφυλάξει τον παίκτη μπροστά στον κίνδυνο υποτροπής, γι’ αυτό παρόλο που πηγαίνει καλύτερα, δεν τον εντάσσει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του “τριφυλλιού”. Άλλωστε, πλησιάζει ο κρίσιμος εντός έδρας αγώνας με την Λάτσιο για το Γιουρόπα Λιγκ και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να τον έχει στην διάθεση του.

Αντίθετα, παρά το γεγονός ότι οι μικροενοχλήσεις δεν τον εγκατέλειψαν, ο Πίντο έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα κι έτσι υπάρχει πιθανότητα να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Φερέιρα για το ματς με τους “κίτρινους”.

Κατά τ’ άλλα, ο Βύντρα υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ οι Σισοκό και Χουχούμης που μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους επέστρεψαν στην Παιανία, προπονήθηκαν κανονικά. Σε περιοδική δύναμη μέτρησης στο γυμναστήριο υποβλήθηκαν, εξάλλου, οι Μπουμσόνγκ, Λαγός, Μαυρίας και Φουρλάνος, ενώ δεν προπονήθηκε ο Κουίνσι λόγω ίωσης.

Καθυστερημένος ο Σισοκό – Πάει για… ανανέωση ο Καρνέζης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε