Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ατρόμητος για Ευρώπη-Σε περιπέτειες η Ξάνθη

Άλλη μία νίκη πανηγύρισαν οι παίκτες του Ατρόμητου
Άλλη μία νίκη πανηγύρισαν οι παίκτες του Ατρόμητου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 2-0 της Καβάλας και μπήκαν για τα καλά στο “κόλπο” των πλέι-οφ. Στο 1-1 έμεινε η Ξάνθη με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε ότι ο αποκλεισμός από τα Γιάννινα στο κύπελλο ήταν μία κακή παρένθεση στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το ματς θέλοντας να δείξει από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με τον Νεμπεγλέρα να πιάνει ένα εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή.

 
Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Περόνε στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους. Η Καβάλα είχε καλύτερο παίκτη τον Ιτάνζ και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα παραμένοντας στους 24 βαθμούς.

Οι συνθέσεις: 


Ατρόμητος (Δώνης):
Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Φαβάλι (92′ Καραλής), Σαρμιέντο, Περόνε, Αναστασάκος (85′ Σφακιανάκης), Μπρίτο (88′ Καραγκούνης)

Καβάλα (Γούτης): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Πετκάκης, Φερέιρα, Μουρ, Σιόντης, Ρινκόν, Ονουάτσι, Ντικρόκ (60′ Ιωάννου), Ορούμα (15′ Μεντί), Σόσιν (60′ Σμολάρεκ)

 
Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός είχε τις ευκαιρίες όμως η Ξάνθη ήταν αυτή που πήρε τον προβάδισμα με τον Στρμπα στο 39ο λεπτό να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας μακριά από τα Πηγάδια. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν τελικά στην ισοφάριση στο 84ο λεπτό με τον Παπούλη. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη παρέμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός Δερμιτζάκης): Ρόκα, Αργυρίου, Σακελλαρίου, Ματεντζίδης, Κασάρ (51′ Ιασωνίδης), Λόπεζ, Άλβεζ, Φαγιάρδο (64′ Παπουλής), Μπερτράντ, Καζάκης (77′ Αρσενίεβιτς), Μπέλεκ

Ξάνθη (Ματζουράκης): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (74′ Ριζογιάννης), Τζάγκι, Σταθάκης, Κωστούλας, Βάλλας, Κιντάνα (88′ Λέιτε), Πόι, Μπούγκα (69′ Σουάνης), Έλινγκτον, Στρμπα

 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε