Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος και παλικάρι, πάλεψε μέχρι το τέλος (VIDEO)

Ατρόμητος και παλικάρι, πάλεψε μέχρι το τέλος (VIDEO)

Οι Περιστεριώτες ανάγκασαν τους παίκτες της Νιουκάστλ να κάνουν καθυστερήσεις για να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0, ενώ θα μπορούσαν να είχαν στείλει το ματς στην παράταση αν ο διαιτητής δεν τους είχε αρνηθεί δύο πέναλτι!

Το LIVE του αγώνα

Πολλοί τον θεωρούσαν χαμένο από χέρι, ειδικά μετά το 1-1 στο πρώτο ματς, όμως ο Ατρόμητος πήγε στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” και απέδειξε πως είναι πολύ καλή ομάδα χάνοντας την πρόκριση στις λεπτομέρειες.

Η Νιούκαστλ μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 22΄όταν το σουτ του Βούκιτς κόντραρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ιτάνζ.

Τρία λεπτά αργότερα ο κορυφαίος του Ατρομήτου, Σουμπίνιο δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Κρουλ. Ο Βραζιλιάνος ήταν πρωταγωνιστής και στην φάση του ματς. Στο 45ο λεπτό ο Επστάιν σούταρε δυνατά, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Κρουλ με τον Σουμπίνιο να “τσιμπάει” τη μπάλα και να ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα των Άγλλων μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής αντί για πέναλτι έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σουμπίνιο για θέατρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μπάγεβιτς ήταν εντυπωσιακοί και κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του ματς. Ο Ιτάνς απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Ομπερτάν στο 71΄, ενώ στο 78΄ο Δημούτσος έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από εξαιρετική θέση.

Οι γηπεδούχοι έκαναν καθυστερήσεις όταν στο 87΄ο Μπέλιτς ανατράπηκε από τον Κολοτσίνι μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έβγαλε και πάλι κάρτα στον παίκτη του Ατρομήτου για θέατρο.

Νιούκαστλ (Άλαν Πάρντιου): Κρουλ, Κολοτσίνι, Σίμσον, Γουίλιαμσον, Περτς (59’ Ταβερνίερ), Τέιλορ (11’ λ.τ. Βούκιτς), Γκόσλινγκ, Μπιγκιριμανά, Μαρβό (92’ Αμαλφιτανό), Ομπερταν, Μπα. 

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (89’ Κούτσι), Δημούτσος (84’ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν, Σουμπίνιο (75’ Μπέλιτς), Καραμάνος. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε