Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ατρόμητος – Ξάνθη 1-1 στα.. πέναλτι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δύο πέναλτι, δύο αποβολές και πολλά νεύρα συνέθεσαν το σκηνικό στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα της 7ης αγωνιστικής της Superleague.

Το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο και να ξεκολλήσουν απο τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ατρόμητος ήταν ελαφρώς καλύτερος στο πρώτο μέρος, όμως όλο του… ζουμί του αγώνα ήταν στην επανάληψη. Στο 49΄ ο Περόνε ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Σκόνδρας, ενώ λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο Παράσχος για διαμαρυρίες. Στο 67΄ απάντησε ο Έλινγκτον με τον ίδιο τρόπο μετά από πέσιμο του Πόι ενώ ο διαιτητής απέβαλλε τον Σκόνδρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ματς είχε πολλά νεύρα, ενώ σε αυτό συναίνεσε το γεγονός πως και τα δύο πέναλτι ήταν τουλάχιστον αμφισβητούμενα. Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να φεύγουν απογοητευμένες για τα αποδυτήρια.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σαρμιέντο(35′ Σφακιανάκης), Περόνε(75′ Τάτος), Φαβάλι, Μπρίτο(80′ Σαγκανόφσκι)

SKODA Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Βάλλας, Στιούαρτ, Μπέρτος, Γκλέισον, Κατόνγκο(73′ Κιντάνα), Φλίσκας, Βασιλακάκης, Πόι, Αντεφέμι, Μαρσελίνιο (63′ Έλινγκτον)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε