Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος… όπως και πέρυσι!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη εξαιρετική του περσινή πορεία μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα ο Ατρόμητος που με πρωταγωνιστή τον Σουμπίνιο έκανε περίπατο στην Κέρκυρα επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-0.

Το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έδειξε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο ενόψει της ρεβάνς με την Νιούκαστλ στην Αγγλία για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 13΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ και το δεύτερο γκολ ξεκίνησε από τα πόδια του. Στο 43΄εκτέλεσε το φάουλ, ο Αναστασόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Φυτανίδης την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες διατήρησαν την υπέροχη και κινδύνευσαν ελάχιστα, πανηγυρίζοντας το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Σταμόγιαννος (68’ Καραπέτσας), Καραλής (83’ Διαμαντόπουλος), Ηλιάδης, Αγρίτης (60’ Τσοκάνης), Μπάρκογλου, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Σουμπίνιο (65’ Μπρίτο), Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (86’ Μπάλλας), Επστάιν (65’ Πίτου Γκαρσία), Καραμάνος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε