Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος στην Τούμπα – Πρόκριση στην παράταση και “ντου” οπαδών(VIDEO)

Ο Ατρόμητος πήρε επική πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου αν και μέχρι το 89′ έχανε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Φυτανίδης στο 90′ μετά από τεράστιο λάθος του Γλύκου έστειλε το ματς στην παράταση και ο Μπρίτο στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου ολοκλήρωσε την επική ανατροπή. Ένταση στην Τούμπα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Δώνης: Ο Μπόλονι έφτυσε και χτύπησε τον Επστάιν!

Οι Περιστεριώτες πήραν ιστορική πρόκριση μέσα στην Τούμπα και έβαλαν πλώρη για να επαναλάβουν την περυσινή τους επιτυχία αφού στον διπλό ημιτελικό του κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα.

Το ματς μπορεί να μην είχε σπουδαίο θέαμα όμως έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις και ανατροπές. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Λίνο στο 28′. Οι άνθρωποι του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα αφού ο Σαλπιγγίδης ήταν σε θέση οφσάιντ όταν πήρε τη μπάλα. Στο γύρισμα του ο Τομας βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι.

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και ο Ατρόμητος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς πάντως να δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες.

Ο αγώνας φαινόταν ότι θα ολοκληρωθεί με το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ όμως στο 90′ ήρθε το τεράστιο λάθος του Γλύκου. Ο νεαρός πορτιέρο του δικεφάλου δεν εκτίμησε σωστά το γέμισμα του Φυτανίδη και δεν πρόλαβε να κρατήσει τη μπάλα έξω από τη γραμμή του τέρματος.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την παγωμάρα των γηπεδούχων και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου.

Ο Μήτρογλου με εξαιρετικό τακουνάκι βρήκε τον Μπρίτο και ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ έστειλε στα ημιτελικά τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ αν και πίεσε δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει τον αγώνα.

Μετά το τέλος του ματς οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από τη Θύρα 4, ήρθαν στα χέρια με τους ανθρώπους της ασφάλειας και προσπάθησαν να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια. Οι παίκτες και των δύο ομάδων πρόλαβαν να αποχωρήσουν και έτσι οι οπαδοί επέστρεψαν στις εξέδρες.

Περίπου 200 οπαδοί των γηπεδούχων πήγαν έξω από τη Θύρα 1, θέλοντας να μπουν στα γραφεία του συλλόγου, πέταξαν αντικείμενα ενώ φώναξαν και συνθήματα κατά του Ζαγοράκη: “Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχ… και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.”

Λίγο αργότερα αντιπροσωπεία των οπαδών μπήκε στα γραφεία για να συζητήσει με τη διοίκηση.

Τα γκολ του αγώνα



ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι):
Γλύκος, Λίνο, Έτο (40′ Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λάζαρ (84′ Ίβιτς), Γκαρσία, Φωτάκης (46′ Μπαλάφας), Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (62′ Μήτρογλου), Τόμας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Καραμάνος (72′ Τάτος), Δημούτσος (84′ Μπρίτο), Επστάιν, Καραγκούνης, Αναστασάκος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε