Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ατρόμητος στην Τούμπα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι Περιστεριώτες απέδρασαν με το διπλό από την Τούμπα, χάρη σε ένα γκολ του Στέλιο Σφακιανάκη και άφησαν τον ΠΑΟΚ χωρίς νίκη για δεύτερο σερί ματς. Έχασε πέναλτι ο Μιχαηλίδης!

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από νωρίς. Με τον Καμαρά να κάνει άνω κάτω την άμυνα του “δικεφάλου” έφτασαν κοντά στο γκολ και αιφνιδίασαν τον ΠΑΟΚ ο οποίος… ξύπνησε και ισορρόπησε μετά το 25΄. Ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πάμπλο Γκαρσία στον Καμαρά, στο 38΄. Την εκτέλεση ανέλαβε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μιχαηλίδης ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με τον Ατρόμητο όμως αυτή τη φορά να σκοράρει. Στο 56΄ ο Σαγκανόφσκι μετά από κούρσα από τα αριστερά έκανε το σουτ, ο Κρέσιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Σφακιανάκης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει με αποκορύφωμα το τελευταίο δεκάλεπτο. Συγκεκριμένα στο 84΄αρχικά ο Πάμπλο Γκαρσία και στη συνέχεια ο Βιεϊρίνια δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Μιχαηλίδη, ενώ ένα λεπτό αργότερο οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Φωτάκης τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Ολιβέιρα και έκανε ακόμα πιο δύσκολη την ζωή των συμπαικτών του που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν μέχρι τοι φινάλε του ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε