Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Η Εθνική δεν παίζει για την ισοπαλία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Εθνική ομάδα μετά τον τραυματισμό του και δηλώνει ευτυχισμένος που ξαναφοράει τη φανέλα με το εθνόσημο, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος στο ματς με την Βοσνία είναι η νίκη.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει διαφορετική άποψη.

“Νιώθω χαρά και ικανοποίηση για την επιστροφή μου. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα είναι έτοιμη και θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Εγώ νιώθω καλά, αλλά ο κύριος Σάντος θα αποφασίσει το αν θα παίξω. Το σημαντικό, πάντως, είναι να κερδίσει η ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Η Βοσνία έχει δείξει καλό πρόσωπο και αυτό είναι ένα κίνητρο παραπάνω, αλλά για εμάς όλα τα ματς είναι σημαντικά.

Δεν παίζουμε ποτέ για την ισοπαλία. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε ματς. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Χρειάζεται ισορροπίες σε όλες τις γραμμές. Τόσο η Ελλάδα, όσο και η Βοσνία είναι καλές τόσο στην άμυνα, όσο και από τη μέση και μπροστά. Εμείς ξέρουμε να παίρνουμε αποτελέσματα και αυτό θα επιδιώξουμε και πάλι.

Η ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι παρούσα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και πάλι και θα φτάσουμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.”

Ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε: “Η Βοσνία είναι επικίνδυνη ομάδα. Δεν είναι μόνο επιθετική της γραμμή. Είναι πολλοί παίκτες της καλοί και λειτουργούν σαν σύνολο. Το καλύτερο είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά αν δεν μπορούμε, τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία. Και ένας βαθμός μπορεί να είναι σημαντικός.”

Λοντίγκιν: Πάλι Ελλάδα θα διάλεγα – Δεν ασχολούμαι με σενάρια

Σαμαράς: Κρίσιμο αλλά όχι “ζωής και θανάτου” το ματς με την Βοσνία

“Κλειστά χαρτιά” και στημένες φάσεις για Σάντος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε