Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αχ βρε Ότο – Υποβιβάστηκε η Χέρτα του Ρεχάγκελ

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Γερμανός τεχνικός δεν κατάφερε και αυτή την φορά να κάνει το… θαύμα του, αφού η Χέρτα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, από την Φορτούνα του Ντίσελντορφ. “Ντου” των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ένα λεπτό πριν τελειώσει το ματς!

 Η ομάδα του Βερολίνου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Φορτούνα στο Ντίσελντορφ (1-2 το 1ο ματς) κι έτσι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Τσβάιτε Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μπάιστερ άνοιξε το σκορ. Η απάντηση της Χέρτα ήρθε στο 23′ με τον Μπεν Χατίρα για το 1-1. Στο 55’ όμως ο ίδιος παίκτης άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της (2η κίτρινη).

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιοβάνοβιτς με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1. Στο 85′ ο Ράφαελ έδωσε… ζωή στην ομάδα του, ισοφαρίζοντας σε 2-2, με τη Χέρτα πλέον να θέλει ένα γκολ για την παραμονή.

Ο διαιτητής έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεις, αλλά στο 6ο οι φίλαθλοι των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την άνοδο, χωρίς να έχει σφυριχτεί η λήξη.

Ο ρέφερι πήγε στα αποδυτήρια μαζί με τους παίκτες και περίμεναν να αδειάσει ο αγωνιστικός χώρος για να συνεχιστεί το ματς, κάτι που έγινε 20 λεπτά αργότερα.

Το… χρυσό γκολ δεν ήρθε ούτε στο ένα λεπτό που απέμενε και έτσι η Φορτούνα επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία μετά από 15 χρόνια, ενώ η Χέρτα επέστρεψε στην 2η κατηγορία, έναν χρόνο μετά την άνοδό της.

ΦΩΤΟ Reuters

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε