Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Αυλαία” σε Ιωάννινα και Κρήτη – “Μισός” στη Λιβαδειά ο Άρης

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Με τις αναμετρήσεις ΟΦΗ-Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα-Σκόντα Ξάνθη ανοίγει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Superleague, ενώ στη Βοιωτία ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον φορμαρισμένο αλλά ελλειπέστατο Άρη.

Μπορεί η ήττα από τον Ολυμπιακό να του χάλασε το σερί, ωστόσο στον ΟΦΗ θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν τους βαθμούς κόντρα σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Οι Κρητικοί παράλληλα θέλουν να κρατήσουν το αήττητο της έδρας τους καθώς σε τέσσερα ματς έχουν μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Στην αντίπερα όχθη η Βέροια ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα ματς, ενώ έρχεται από την απώλεια στο “Κλεάνθης Βικελίδης” , σε ένα παιχνίδι όπου τους άφησε με έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ φιλοξενεί την ισόβαθμη του, Ξάνθη με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Από την πλευρά τους οι Ακρίτες θέλουν να πάρουν για πρώτη φορά φέτος ένα δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού την προηγούμενη αγωνιστική.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, όπου ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θέλει πάση θυσία τους βαθμούς αφού βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, όμως έχουν απέναντι τους μία ομάδα εξαιρετικά φορμαρισμένη. Μετά τις ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο Άρης επικράτησε της Βέροιας και θέλει να συνεχίσει το σερί του. Ωστόσο αυτό θα κληθεί να το κάνει με σχεδόν μισή ομάδα. Οι Αγκάνθο, Κοέλιο και Καζναφέρης είναι τιμωρημένοι, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Παπαστεριανός, Πουλίδο, και Ασλανίδης. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε