Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυστηρή ανακοίνωση από Αλαφούζο: Κάθαρση στον Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Mε γραπτή του δήλωση o Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως η ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού από την Βέροια δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες, επισήμανε πως όποιος θέλει να βάλει χρήματα είναι ευπρόσδεκτος, ενώ ουσιαστικά έκανε λόγο για… πόλεμο εκ των εσω.

Σαφές μήνυμα προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού θέλησε να στείλει ο Γιάννης Αλαφούζος, μία μέρα μετά την ντροπιαστική ήττα με 3-0 από την Βέροια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δηλώνει αποφασισμένος να “πάρει κεφάλια” και αφήνει αιχμές για το παρελθόν του συλλόγου, χωρίς να διευκρινίζει αν αναφέρεται στο αγωνιστικό ή το διοικητικό κομμάτι!

“Όσο ηγούμαι αυτής της προσπάθειας, ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση”, αναφέρει ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού, που απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στον Πρίγκιπα Φεϊζάλ να μπει στην ΠΑΕ.

Η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

« Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ι. Αλαφούζος προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο επίσημο site της ΠΑΕ.

“Η ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Έδωσα σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία, ξεχνώντας το παρελθόν, να συμπράξουν στην προσπάθεια για την σωτηρία και την αναγέννηση του Παναθηναϊκού και αυτοί το εξέλαβαν σαν αδυναμία ή αφέλεια

Όποιος θέλει να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει τη διοίκησή του, συμπεριλαμβανομένου της Αυτής Υψηλότητας και των εμφανών και αφανών υποστηρικτών του, είναι ευπρόσδεκτος

Όσο όμως εγώ θα ηγούμαι αυτής της προσπάθειας ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση που εγώ κρίνω απαραίτητη για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού ηθικού, έντιμου και απελευθερωμένου από κάθε μορφής συμφέροντα και σκοπιμότητες».

* Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μέτοχοι Παναθηναϊκού προς Πρίγκιπα: Ό, τι επιθυμεί ο Υψηλότατος!

Κλήθηκε για… εξηγήσεις ο Ρότσα από Αλαφούζο

Απάντησε ο Πρίγκιπας – Θετικός ο Φαϊζάλ στο…κάλεσμα των μετόχων

Θα πάρει… κεφάλια ο Αλαφούζος – “Κράξιμο” στην επιστροφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε