Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αυτοί που φεύγουν και αυτοί που μένουν – “Επιχείρηση” ξεσκαρτάρισμα στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής, την Δευτέρα, θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τα θέματα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, ενώ ειλημμένες είναι ήδη οι αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρίσουν.

Τη Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού, προεδρεύοντος του Δημήτρη Γόντικα, με το θέμα του προπονητή να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του “τριφυλλιού” αναμένεται να εισηγηθεί την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού καθώς είναι ευχαριστημένος από την δουλειά του, δεδομένων των συνθηκών.
 
Από κει και πέρα σημαντικό ρόλο θα παίξει και το τι θα ζητήσει ο 65χρονος τεχνικός για τη νέα σεζόν με δεδομένο πως αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρίσουν, ενώ την απόφαση του ίσως επηρεάσει και ενδεχόμενη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν οι δύο πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό είναι ο Γιώργος Δώνης.
 
Παράλληλα θα συζητηθεί το θέμα του τεχνικού διευθυντή με τα ονόματα των Τάκη Φύσσα, Άκη Ζήκο και Ζήση Βρύζα να βρίσκονται στο τραπέζι.
 
Από κει και πέρα θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ με τους Γκοβού, Πλεσί, Σεϊταρίδη, Γκαρσία, Γκαλίνοβιτς και Μάντζιο να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.
 
Οι διοικούντες στην “πράσινη” ΠΑΕ ξεκινούν τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν ψάχνοντας 10 εκατ. ευρώ από πωλήσεις παικτών. Σαφώς ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να γεμίσει τα ταμεία της ομάδας ακούει στο όνομα Τζιμπρίλ Σισέ, ωστόσο σε περίπτωση που πουληθεί ο Γάλλος οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι μεγάλες.
 
Γιαυτό τον λόγο αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να ειδοποιηθούν για να φέρουν προτάσεις κάποιοι από τους Λέτο, Νίνη, Μπουμσόνγκ, Σιμάο και Τζόρβας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε