Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αυτοί στο “Χ” και ο ΠΑΟΚ κορυφή – Δείτε βίντεο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Δικέφαλος του Βορρά εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία Παναθηναϊκού-ΑΕΚ, πέρασε για δεύτερη φορά φέτος από το Πανθεσσαλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έκανε το καλύτερο παιχνίδι του κόντρα στο Βόλο αλλά αυτό που μετράει στην παρούσα φάση είναι τυο αποτέλεσμα και αυτό το πήρε η ομάδα του Μάκη Χάβου.

“Απέδρασε” από το Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ – Ο Γιακούποβιτς άνοιξε τον… δρόμο για το 2Χ2

Κάνοντας το 2 στα 2 ο Δικέφαλος του Βορρά κάλυψε και το ντεσαβαντάζ που είχε σε σχέση με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και πλέον είναι αυτός το αφεντικό του μίνι πρωταθλήματος.

Έ(χ)ασαν έδαφος – Ισόπαλο ντέρμπι με… δύο γκολ της ΑΕΚ

Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει την παράδοση που θέλει τον 2ο της κανονικής περιόδου να μην καταφέρνει να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Οι “πράσινοι” αν και ήταν καλύτεροι από την ΑΕΚ δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και πλέον κυνηγούν…

Η ΑΕΚ έχοντας δύο σημαντικές απουσίες, Σκόκο-“Λύμπε” μάλλον ικανοποιημένη έμεινε με την ισοπαλία που απέσπασε αν και στο τέλος είχε την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ. Τα ματς με τον ΠΑΟΚ θα κρίνουν πολλά στη μάχη των πλέι οφ.

Φερέιρα: Δεν μας δόθηκε διπλό πέναλτι

Χιμένεθ: Φταίμε εμείς για κάτι που έκαναν κάποιοι… βάνδαλοι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε