Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτοκριτική για τον… κατήφορο

2 ώρες συζήτησαν Μπάγεβιτς και παίκτες στους Θρακομακεδόνες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τι συζήτησαν Μπάγεβιτς και παίκτες στα αποδυτήρια των Θρακομακεδόνων. Νοκ άουτ για 20 ημέρες ο Γιάχιτς.

Λίγες ώρες πριν την τοποθέτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Σέρβος τεχνικός είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας. Τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας και η αντιμετώπιση τους ήταν το κύριο θέμα συζήτησης που κράτησε περισσότερες από 2 ώρες.
 
“Ευθύνη έχω και εγώ, αναλαμβάνω αυτό το μερίδιο, αλλά ευθύνες έχουν πάντα όλοι. Για ποιο λόγο έχετε τέτοια απόδοση; Δεν θέλετε να παίξετε; Θέλετε να φύγω; Αν νομίζετε ότι το πρόβλημα είμαι εγώ να μου το πείτε για να φύγω. Εγώ πιστεύω σε εσάς και μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα , αρκεί να είμαστε ενωμένοι” είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
 
Στην πλειοψηφία τους οι ποδοσφαιριστές έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι το πρόβλημα δεν είναι ο ίδιος, αλλά διάφοροι λόγοι που δεν έχουν να κάνουν με αυτόν. Οι παλαιότεροι παίκτες τόνισαν ότι θα πρέπει να αλλάξουν αγωνιστική συμπεριφορά και δέχτηκαν ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη. Κάποιοι πάντως αναφέρθηκαν και στο οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν έχουν πληρωθεί ακόμη δόση συμβολαίου από το καλοκαίρι, ενώ “τρέχουν” και υποχρεώσεις με απλήρωτα ενοίκια ξένων ποδοσφαιριστών της ομάδας.
 
Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον Σανέλ Γιάχιτς που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε θλάση στον αριστερό δικέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε