Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

“Αυτοκτονία” για Ελβετία – Έκλεψαν γκολ από την Ονδούρα

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι Ελβετοί παρά τη μεγάλη τους νίκη επί της Ισπανίας στην πρεμιέρα, θα επιστρέψουν πρόωρα στην πατρίδα τους αφού δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της Ονδούρας.

Οι Ελβετοί δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο του 8ου ομίλου και δικαίως αποκλείστηκαν από το Μουντιάλ. Το ματς ήταν κακό, ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η φάση του 85ου λεπτού, με τον Αλβάρεζ να σκοράρει και τον βοηθό να σηκώνει αδικαιολόγητα τη σημαία του, στερώντας από την Ονδούρα την ευκαιρία να φύγει με νίκη από τη Νότια Αφρική.

Όσον αφορά στους Ελβετούς μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο τρόπο διεκδίκησης αποτελεσμάτων αφού στα δύο πρώτα τους ματς έπαιξαν φουλ άμυνα και τώρα που χρειάστηκε να δημιουργήσουν δεν είχαν τον τρόπο να το κάνουν.

Ελβετία: Μπενάλιο, Λιχστάινερ, Φον Μπέργκεν, Γκρίχτινγκ, Τσίγκλερ, Μπαρνέτα, Ινλέρ, Χούγκελ(78′ Σαγκίρι), Φερνάντες(46′ Γιακίν), Ντερντιγιόκ, Ενκουφό(69′ Φρέι)

Ονδούρα: Βαγιαδάρες, Τσάβες, Φιγκερόα, Μπερνάρντες, Γ. Παλάσιος, Σουάζο(87′ Τούρσιος), Τόμας, Νούνιες(68′ Μαρτίνες), Τ. Παλάσιος(78′ Γουέλκαμ), Σαμπιγιόν, Άλβαρες 

Βαθμολογία 8ου ομίλου

Ισπανία 6           4-2
Χιλή 6                 3-2
Ελβετία 4           1-1
Ονδούρα 1        0-3

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε