Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αυτοκτόνησε διάσημος προπονητής – ΦΩΤΟ και βίντεο

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο πρώην παίκτης και νυν προπονητής της Ουαλίας, Γκάρι Σπιντ βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Τσέστερ σε ηλικία 42 ετών.

«Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ζητούμε από όλους να σεβαστούν την ησυχία τους αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε σε ανακοίνωση η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας, την εθνική ομάδα της οποίας ανέλαβε ο Σπιντ το Δεκέμβριο του 2010, αν και είχε ελάχιστη εμπειρία ως μάνατζερ.

Ο εκλιπών έκανε αξιόλογη καριέρα ως μέσος στα αγγλικά γήπεδα με Λιντς, Έβερτον, Νιούκαστλ, Μπόλτον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, προτού αποσυρθεί το 2010 σε ηλικία 40 ετών.

ΦΩΤΟ REUTERS
 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σπιντ βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Τσέστερ κι απ’ ότι φαίνεται πρόκειται για αυτοκτονία. «Δεν υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία που έχουν βρεθεί για να συνηγορούν σε άλλη ερμηνεία», ανακοίνωσε η αστυνομία.
 
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Όουεν μόλις έμαθε το τραγικό νέο έγραψε στη σελίδα του: «Απλά δεν μπορώ να πιστέψω τα νέα σχετικά με τον Γκάρι Σπιντ. Χαιρετηθήκαμε πριν από δύο μέρες, όπως αφήναμε τα παιδιά μας στο σχολείο. Έχω μουδιάσει»… 
 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε