weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Αυτός είναι ο Πρίγκιπας… φάντασμα!

Αυτός είναι ο Πρίγκιπας… φάντασμα!
Δήλωσε πως έχει σπουδάσει, αλλά δεν γράφει από που έχει πάρει τα πτυχία του, ενημέρωσε πως είναι ιδιοκτήτης αρκετών εταιριών που εμπλέκονται σε κατασκευές, πωλήσεις ακινήτων και βιομηχανική ανάπτυξη στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, αλλά δεν έδωσε ονόματα.
 
Το όνομα του στο google δεν βρίσκεται με όσους τρόπους και αν το γράψεις, την ίδια στιγμή που αποτελεί τον έβδομο διάδοχο στον θρόνο της Σαουδικής Αραβίας, ενώ η μοναδική φωτογραφία του είναι μαυτή που είδε το φως της δημοσιότητας, μαζί με το βιογραφικό που έδωσε στα ΜΜΕ ο Βλάσης Τσάκας.
 
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε…. πολλά είναι τα ερωτηματικά που εμφανίζονται γύρω από την υψηλότητα του!
 
Ο Βλάσης Τσάκας έστειλε δελτίο Τύπου με το βιογραφικό του πρίγκιπα που θέλει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού, με τον Σουλτάν Μπιν Νασέρ Μπιν Αμπτούλ Ραχμάν Αλ Σαούντ να στέλνει και το δικό του μήνυμα.
 
Η… μορφή του κειμένου ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά, καθώς αποτελεί ένα απλό κείμενο, χωρίς ούτε μία υπογραφή, ούτε σφραγίδα, ούτε καν μία ένδειξη που να πιστοποιεί την γνησιότητά του!
 
Ένα άλλο στοιχείου που προκαλεί ερωτηματικά αυτό το Φαρφάν ή Φαρχάντ στο επώνυμο του, που δεν υπάρχει πουθενά στη βασιλική οικογένεια και αφού προκλήθηκε ο σχετικός ντόρος, ήρθε η επιστολή αυτή η οποία γράφει και το πραγματικό (;) του όνομα.
 
Το μόνο σίγουρο είναι πως η υπόθεση αυτή θα τελειώσει μέσα στις επόμενες ώρες, μιας και ο Γιάννης βαρδινογιάννης δεν επιθυμεί να… σέρνεται αυτό το θέμα για πολύ καιρό.
 
Από κάτω, ακολουθεί το βιογραφικό του Πρίγκιπα, έτσι όπως αναφλερεται στην ανακοίνωση που έδωσε στα ΜΜΕ ο κ. Τσάκας:
 
“Η υψηλότητά του, Πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νασσέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ Σαούντ, γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1986 στι Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Έχει πτυχίο στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων
 
Μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, ο Πρίγκιπας κατέχει διάφορες εταιρείες που αφορούν τις κατασκευές, το real estate και τη βιομηχανική ανάπτυξη του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας. Επίσης, επενδύει σε χώρες του Τρίτου Κόσμου στην Ασία και την Αφρική.
 
Επιπλέον, ο Πρίγκιπας μαζί με άλλα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και υπό την ευλογία της Μεγαλειότητάς Του, Βασιλιά Αμπντουλάχ, φρουρό των Δύο Ιερών Τζαμιών, ο Θεός να τον προστατέψει, συμμετέχει και εμπλέκεται ενεργά και υποστηρίζει αθλητικά προγράμματα στη Σαουδική Αραβία, έτσι ώστε να προσελκύσει τις συμμετοχές νεαρών Σαουδαράβων. Εμπλέκεται ενεργά και σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες.
 
Ο Πρίγκιπας Σουλτάν αγαπάει το Ράγκμπι, το ποδόσφαιρο και τα θαλάσσια αθλήματα και παρακολουθεί παιχνίδια μέσα και έξω από τη Σαουδική Αραβία. Είναι φίλαθλος της Μπαρτσελόνα και τώρα του Παναθηναϊκού.
 
Το προσωπικό του μήνυμα είναι το ακόλουθο:
Ο λόγος μου παραμένει συμβόλαιο για τους ανθρώπους του Παναθηναικού. Μετά τη συνάντησή μου με τον κύριο Β. Τσάκα στη Τζέντα και μετά από θετική αποτίμηση των αποτελεσμάτων της προσφοράς μας, ευχαρίστως θα έρθω στην Αθήνα για να υπογράψουμε συμβόλαια.
 
Ο Θεός να μας προστατέψει»
 
To πρωτότυπο αγγλικό κείμενο:
 
«PRESS RELEASE
 
Jeddah, S.A. 20 September 2011
 
His Highness the Prince Sultan bin Nasser bin Abdul Rahman Al-Saud, was born on 11 Jan. 1986 in Riyadh, Saudi Arabia. He holds degrees in Economics and Business Administration.
 
Together with other family members, the Prince owns several companies engaged in construction, real estate, and industrial development in the Kingdom of Saudi Arabia. He also invests in third world countries of Asia and Africa.
 
Further, the Prince together with other Royal Family members and under the blessing of His Majesty King Abdulah, Custodian of the Two Holy Mosques, may God protect him, is participating and actively involved in and supports athletic programs in Saudi Arabia, in order to attract the participation of young Saudis. He is actively involved in charity activities.
 
Prince Sultan loves rugby, football and water sports and
 
attends games inside and outside of Saudi Arabia.
 
He is a fan of Barcelona and now of Panathinaikos F.C.
 
His personal message is as follows:
 
My word remains a contract to the people of Panathiniakos F. C. After my meeting with Mr. V. Tsakas in Jeddah and after positive evaluation of the results of our offer, I will be happy to come to Athens for contract signing.
 
May God protect us.”

#TAGS MM