Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Εξαλλος με τους διαιτητές και τον εαυτό του! [vid]

Αντετοκούνμπο

Oι διαιτητές και η ανοχή που έδειξαν σε ένα φάουλ στον αγώνα των Μπακς με τους Τζαζ και ένα λάθος του στη συνέχεια εκνεύρισαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αρχικά δεν του δόθηκε το φάουλ κι ύστερα από το λάθος οι Τζαζ βγήκαν σε αιφνιδιασμό και τάιμ άουτ και ο Αντετοκούνμπο πέταξε εκνευρισμένος μια καρέκλα.

Εκνευρισμένος Αντετοκούνμπο

Τα… νεύρα του Αντετοκούνμπο ξεκίνησαν από μια φάση στη ρακέτα των Τζαζ. Με το σκορ στο 79-79, ο Έλληνας διεθνής βρέθηκε στο “ζωγραφιστό”. Αρχικά, απέτυχε στην προσπάθειά του αλλά πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και σκόραρε.

Εκνευρίστηκε όμως με τους διαιτητής γιατί θεώρησε ότι δεν του δόθηκε φάουλ. Επέστρεφε στην άμυνα και τα… έχωνε τους διαιτητές, φλερτάροντας με την τεχνική ποινή.

Οι γηπεδούχοι απέτυχαν στην επόμενη προσπάθειά τους και ο Αντετοκούνμπο πήρε το ριμπάουντ. Ξεκίνησε να κατεβάζει τη μπάλα αλλά τη στιγμή που άρχισε να κάνει η διείσδυση, η μπάλα του γλίστρησε από τα χέρια. Και αυτό τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο. Γιατί στην εξέλιξη της φάσης, οι Τζαζ πέτυχαν έναν εύκολο καλάθι.

Ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ πήρε τάιμ άουτ. Αλλά ο Γιάννης δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Και την…πλήρωσε η καρέκλα στον πάγκο των Μπακς.

Δείτε το video

https://youtu.be/WX_GUhoENmk

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις