Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο λαμπρός οδηγεί τους Μπακς! Νέα νίκη με σούπερ Γιάννη

Αντετοκούνμπο Γιάννης Αντετοκούνμπο Μπακς
Φωτογραφία Αρχείου Reuters

32 πόντοι και 14 ριμπάουντ σε ένα ακόμη double double από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Νέα μεγάλη εμφάνιση για τον “Greek Freak” και νέα νίκη για τους Μιλγουόκι Μπακς, επί των Σάρλοτ Χόρνετς αυτή τη φορά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ασταμάτητος και οδηγεί τους Μπακς από νίκη σε νίκη. Νέο θύμα του οι Σάρλοτ Χόρνετς. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει πετύχει 147 πόντους σε τέσσερα ματς και ξεπέρασε τον θρύλο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, που τη σεζόν 1970-71 είχε 146 πόντους σε τέσσερα παιχνίδια.

Στη νίκη των Μπακς επί των Χόρνετς με 103-94 ο Αντετοκούνμπο σκόραρε 32 πόντους, πήρε 14 ριμπάουντ, έδωσε έξι ασίστ και είχε και δυο… τάπες.

Αντετοκούνμπο και… γκολ!

Με συμπαραστάτη τον Μίντλετον που σκόραρε 20 πόντους, ο Έλληνας άσος πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε σε ακόμη μια νίκη σε εντός έδρας ματς.

Είχε και… βοήθεια από τους Χόρνετς, που με το σκορ στο 94-94 είχαν επτά άστοχες προσπάθειες.

Ο Γιάννης ήταν εκείνος που με δυο βολές έδωσε προβάδισμα στους Μπακς, 1:34 πριν από το τέλος. Ακολούθησε ένα άστοχο τρίποντο από τους φιλοξενούμενους, κι ένα εύστοχο από τον Μίντλετον στα 43,5 δευτερόλεπτα.

Η νέα σπουδαία εμφάνιση του Έλληνα άσου ήρθε μόλις λίγες μέρες από το ρεκόρ με τους 44 πόντους κόντρα στους Μπλέιζερς, που αποτελεί ρεκόρ για τον Γιάννη.

Τα highlights του αγώνα

https://youtu.be/_SSECkqm5J8

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις