Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Οι ηγέτες δεν παίρνουν ρεπό” [vid]

Αντετοκούνμπο

Έχει πάρει από την περασμένη σεζόν το ρόλο του ηγέτη στους Μιλγουόκι Μπακς, μετά και το νέο -ηγεμονικό- συμβόλαιο που υπέγραψε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη θέση που έχει στην ομάδα.

Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το ρόλο του ηγέτη που έχει στους Μιλγουόκι Μπακς, όπως και για το συμβόλαιο που σκοπεύει να υπογράψει με εταιρία αθλητικής ένδυσης.

“Πλέον έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεν φοβάμαι να κάνω λάθη. Έχω μεγαλώσει τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης. Όταν βγαίνω στο παρκέ ξέρω τι πρέπει να κάνω, οι συμπαίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, τους μιλάω περισσότερο και όπως είπα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση” τόνισε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

“Μόνο έτσι μπορείς να ηγηθείς”

Για τον ρόλο του ηγέτη στους Μπακς ο “Greek freak” ανέφερε: “Για να είσαι ο ηγέτης της ομάδας πρέπει πάντα ακριβής. Ακόμα και αν έχεις μια άσχημη μέρα, όταν έρθεις στην προπόνηση πρέπει να είσαι, όπως πρέπει να είσαι.

Να είσαι ηγέτης. Να μιλάς στους συμπαίκτες του. Να ακούνε εκείνοι τη φωνή σου. Μόνο έτσι μπορείς να ηγηθείς. Οι ηγέτες δεν παίρνουν ρεπό”.

Τέλος, για την εταιρεία που θα τον “ντύνει” τα επόμενα χρόνια, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Περιμένω τις επόμενες τρεις μέρες να δω τι θα γίνει με την ΝΙΚΕ. Όμως όλα αυτά έχουν την πλάκα τους.

Είναι ωραίο να είσαι free agent στα παπούτσια. Σου στέλνουν πολλά ζευγάρια, εκ των οποίων τα περισσότερα τα έχω δώσει στα αδέρφια μου.

Είναι απίστευτη η εμπειρία που το ζω αυτό το πράγμα μαζί με την οικογένειά μου. Όλες οι εταιρείες που με προσεγγίζουν, η ΝΙΚΕ, η Adidas κάνουν το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμα”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις