Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ελευθερος μετά την απολογία του ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και η σύζυγος του

Λάσκαρης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Εγγύηση 200.000 ευρώ έκαστος και ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ επιβλήθηκαν στον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης Νίκο Λάσκαρη και τη σύζυγο του, Τζώρτζια Ευσεβίου μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας.

Οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εξαπατησης λετονου επιχειρηματία που τους κατηγορεί ότι για υπεξαίρεση χρυσού και εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν τις κατηγορίες. «Ουσιαστικά τελειώσαμε με ένα σκελος της διαδικασιας έχουν μπει οι βάσεις για να αποδειχθεί η αθωότητα μας» δήλωσε μετά την απολογία του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

Επιπλέον το ζευγάρι κατά πληροφορίες υποστήριξε ότιτα χρήματα στα οποία αναφέρεται ο Λετονός ήταν δικά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ν.Λάσκαρης και η σύζυγος του επισήμαναν ότι η συνεργασία τους με τον Λετονός επιχειρηματία περιοριζόταν στη χρήση της διαδικτυακής του πλατφόρμας για αγοραπωλησίες χρυσού και πως ουδέποτε πήραν χρήματα από τον ίδιο.

Μάλιστα το ζεύγος έχει κινηθεί νομικά σε βάρος του τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο στην Ελβετία και στηνΜ.Βρετανία κατηγορώντας τον για εκβίαση

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις