Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ελλάδα – Ρωσία: Με τρεις τυμπανιστές η Εθνική στο Eurobasket 2017 [vid]

Ελλάδα Ρωσία

Πενήντα ακόμη Έλληνες φίλαθλοι έφθασαν στην Κωνσταντινούπολη ανήμερα του προημιτελικού Ελλάδα – Ρωσία για να συμπαρασταθούν στους Έλληνες διεθνείς στη μάχη τους στο Eurobasket 2017.

Από όλα τα μέρη της πατρίδας μας, πενήντα «Πελαργοί» αναχώρησαν με πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα για το νοκ άουτ παιχνίδι Ελλάδα – Ρωσία και αντίκρυσαν τον Βόσπορο στις 10:00 το πρωί.

Στην Κωνσταντινούπολη είχαν παραμείνει 50 Ελληνες μετά τον νοκ άουτ αγώνα με τη Λιθουανία στους «16», αφού άλλοι 50 είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την πρόκριση στα προημιτελικά.

Τα… τύμπανα στο Ελλάδα – Ρωσία

Ανάμεσα στους 100 Έλληνες που θα βρεθούν στις κερκίδες του Σινάν Ερντέμ, θα είναι για πρώτη φορά στο Ευρωμπάσκετ του 2017 και οι τρεις τυμπανιστές των «Πελαργών»: Ο «πολίστας» Φώτης Μηλούσης, o «Κουκ» Δημήτρης Κωφίδης και ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Δημήτρης Φραγκούλης.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα βρίσκονται πίσω από τον πάγκο της εθνικής Ελλάδας για να εμψυχώνουν τους παίκτες του Κώστα Μίσσα. Αν και αρχικά είχαν τοποθετηθεί απέναντι από τον πάγκο της «γαλανόλευκης» πριν το τζάμπολ με τη Λιθουανία, μετακινήθηκαν, μετά από παρέμβαση, και οι ιαχές τους, επηρέασαν θετικά -αδιαμφισβήτητα- τους Έλληνες διεθνείς απέναντι στους Λιθουανούς.

Σε περίπτωση πρόκρισης της εθνικής στα ημιτελικά, για πρώτη φορά από το 2009 στην Πολωνία, αναμένεται να ταξιδέψουν πολλοί Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη, καθώς ο ημιτελικός από το ζευγάρι της Ελλάδας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (15/9, 21:30) και ακολουθεί σαββατοκύριακο!

Οι «Πελαργοί» θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και να καλύψουν την επιθυμία των Ελλήνων να βρεθούν στο πλευρό της «επίσημης αγαπημένης», καθώς μετά τον αποκλεισμό της οικοδέσποινας Τουρκίας, υπάρχουν πολλά εισιτήρια προς διάθεση.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις