Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας – Παναθηναϊκός: “Πράσινο φως” στους διεθνείς!

Παναθηναϊκός

Μπορεί οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού να δήλωσαν πως δεν μπορούν να αγωνιστούν στα “παράθυρα” του Νοεμβρίου στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, αλλά ο Παναθηναϊκός έδωσε εν μέρει- την άδεια του στους δικούς του διεθνείς.

Στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου, για το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019, τέθηκαν οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έθεσε στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού τους δικούς του διεθνείς, αλλά όχι για το παιχνίδι της Παρασκευή με τη Μ. Βρετανία στο Λέστερ (σ.σ. Την ίδια ημέρα οι “πράσινοι” υποδέχονται τη Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά για το επόμενο με το Ισραήλ στο Ηράκλειο (27/11).

Σκουρτόπουλος: «Εθνική με την ίδια βαρύτητα όπως οι προηγούμενες»

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν στο “τριφύλλι”, αφού ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Μάλαγα (1/12) για την Euroleague.

Έτσι, μετά τον Κώστα Μήτογλου, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει στη διάθεση του και τους Καλάθη, Θανάση Αντετοκούνμπο και Βουγιούκα). Πλέον, αναμένεται η αντίδραση της ΕΟΚ και του τεχνικού τιμ της Εθνικής Ελλάδας…

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις