Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδος – Αντετοκούνμπο: “Από τις δυσκολότερες αποφάσεις, αλλά δεν μπορούσα να παίξω”

Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ερωτήθηκε για την επιλογή να μην αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος στο Eurobasket 2017, κατά τη διάρκεια της media day των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την απόφασή να μην αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος στο Eurobasket 2017 ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε κατά τη media day των Μιλγουόκι Μπακς.

“Μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα. Η κατάσταση στο γόνατο μου βελτιώνεται συνεχώς”, είπε ο “Greek freak”, αναφορικά με το πρόβλημα το οποίο τον έκανε να μην αγωνιστεί στο Eurobasket 2017 με την Εθνική Ελλάδος.

“Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να παίξω, δεν μπορούσα να παίξω”

Στη συνέχεια, ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην απουσία του από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος: “Η απόφαση ήταν μία από τις πιο δύσκολες, ειδικά όταν ξέρεις πως έχεις μια ολόκληρη χώρα πίσω σου, που σε περιμένει να αγωνιστείς.

Ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις μου ως αθλητής. Ήταν όμως η καλύτερη επιλογή για εμένα και την οικογένειά μου. Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να παίξω, δεν μπορούσα να παίξω.

Υπάρχει πολύς κόσμος που με στηρίζει, κόσμος από το Μιλγουόκι και την Ελλάδα. Είναι πάντα δίπλα μου στα social media και με στηρίζουν και θέλω να τους ευχαριστήσω γι΄ αυτό”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις