Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Eurobasket 2017 – Ρωσία: Ο Μπαζάρεβιτς ευγνωμονεί τον Μίσσα!

Μπαζάρεβιτς
ΑΠΕ

Ο προπονητής της εθνικής Ρωσίας στο Eurobasket 2017, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, ευχαρίστησε τον Κώστα Μίσσα για την επιλογή του να κάνει πολύ μικρό rotation στην πεντάδα της Εθνικής Ελλάδος, κατά τη διάρκεια του προημιτελικού της Τετάρτης (13/09)!

Η επιλογή του Κώστα Μίσσα να “βγάλει” τα περίπου 35 λεπτά του προημιτελικού της Εθνικής Ελλάδος με τη Ρωσία για το Eurobasket 2017 με τους ίδιους 5 παίκτες, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς.

Ο Ρώσος Ομοσπονδιακός τεχνικός είδε την ομάδα του να επιστρέφει από το -13 και εν συνεχεία από το -11 στα μέσα της 3ης περιόδου και να προκρίνεται έναντι της Εθνικής Ελλάδος, στα ημιτελικά του Eurobasket 2017, για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια (2011).

Μέσω δηλώσεών του σε ρωσικά ΜΜΕ, ο Μπαζάρεβιτς εξέφρασε την …ευγνωμοσύνη του στο προπονητικό τιμ της εθνικής ανδρών

“Δεν επιτεθήκαμε καλά και χάσαμε τη μπάλα σε απλές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να χάνουμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο όμως συνεχίσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και απέδωσε καρπούς. Οι Έλληνες έπαιξαν σχεδόν με πέντε παίκτες, με μικρό rotation, και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό”.

Ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς είπε επίσης: “Ο προημιτελικός είναι ο πιο δυσάρεστος αγώνας. Είτε συνεχίζεις και μάχεσαι για τα μετάλλια, είτε πηγαίνεις σπίτι σου. Είναι καλό και πολύ σημαντικό το ότι αναδειχτήκαμε νικητές”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις