Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ευρωμπάσκετ – Εθνική Ελλάδας: Πήρε εξιτήριο ο Πρίντεζης!

Ευρωμπάσκετ – Εθνική Ελλάδας: Πήρε εξιτήριο ο Πρίντεζης!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Εξιτήριο πήρε ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ στο νοσοκομείο παρέμειναν οι Γιάννης Μπουρούσης και Ιωάννης Παπαπέτρου. Οι τρεις διεθνείς είχαν διακομιστεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και δεν ταξίδεψαν στο Λονδίνο με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών, ενόψει των δύο φιλικών αναμετρήσεων με τη Μεγάλη Βρετανία (18 και 19/8).

Μπουρούσης και Παπαπέτρου ανέβασαν υψηλό πυρετό και ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασής του θα αποφασιστεί πότε θα πάρουν εξιτήριο. Αντίθετα,  ο Πρίντεζης  βγήκε από το νοσοκομείο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, δεν θα έχει ούτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη διάθεσή του για τα δύο φιλικά με τους Βρετανούς, καθώς ο “Greek Freak” ταξίδεψε στη Σαγκάη, για το “Jump 10”.

Mε καθυστέρηση αφίχθη στο γήπεδο, όπου είχε προγραμματιστεί η προπόνηση της εθνικής, το πούλμαν που μετέφερε τους Έλληνες διεθνείς. Αιτία ήταν η κίνηση στους δρόμους του Λονδίνου. Η προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναβλήθηκε εν τέλει, με τον Κώστα Μίσσα και τους Έλληνες διεθνείς να απολαμβάνουν μια βόλτα στις όχθες του Τάμεση.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις