Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ιβκοβιτς στο ΣΕΦ: Γιούχαραν όσους αποδοκίμασαν τον Ομπράντοβιτς

Ιβκοβιτς στο ΣΕΦ: Γιούχαραν όσους αποδοκίμασαν τον Ομπράντοβιτς

Οι φόβοι για την παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ λίγο έλειψε να επιβεβαιωθούν. Ωστόσο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έβαλαν τάξη άμεσα στους λίγους που ξεκίνησαν να τραγουδούν σύνθημα κατά του Σέρβου.

Οταν ο Τζόρντι Μπερτομέου παρέδιδε τιμητική πλακέτα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς για την προσφορά του στην Euroleague, σχεδόν 20 οπαδοί άρχισαν να το σύνθημα…

Αμέσως τους διέκοψαν οι υπόλοιποι 6.500 που βρίσκονται στο ΣΕΦ. Μάλιστα τους γιούχαραν και σταμάτησαν αμέσως.

Νωρίτερα ο Ομπράντοβιτς είχε μιλήσει στην κάμερα της Cosmote TV για το φιλικό προς τιμήν του Ντούντα:
«Δεν είμαστε μόνο φίλοι. Έχουμε ξεχωριστή σχέση, οικογενειακή. Είμαστε κουμπάροι και χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Λυπάμαι που ήρθαμε σε αυτό το σημείο και ο Ίβκοβιτς αποχωρεί. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με το μπάσκετ και κάθε μέρα θα μιλάμε για αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ. Η φιλία μας πάντα ξεπερνούσε όσα ζήσαμε στο παρκέ», για να προσθέσει: «Όταν με κάλεσε ο “Ντούντα” να παίξω στην εθνική ήταν κάτι ιδιαίτερο. Τότε ξεκίνησε η σχέση μας, ήταν ο δάσκαλός μου».

Επειτα σημείωσε πως «θέλω να του μεταδώσω όλη την αγάπη, όλα τα συναισθήματα. Εύχομαι να βρισκόμαστε λίγο περισσότερο τώρα, δεν μας επέτρεπαν οι υποχρεώσεις να είχαμε όσες συναντήσεις θέλαμε» και  σχολίασε την περίοδο που ήταν αντίπαλοι στον πάγκο των «αιωνίων»: «Δεν έχει σημασία η αθλητική αντιπαλότητα. Πάντα σεβόμασταν τον αντίπαλό μας όταν ερχόμασταν εδώ, αυτόν έχουμε και τώρα. Δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που ετοίμασαν αυτό το παιχνίδι προς τιμήν του Ντούντα για να δώσουν ένα ξεχωριστό τέλος στην καριέρα του».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις