Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ιβκοβιτς στο ΣΕΦ: Ο «ερυθρόλευκος» Τζόκοβιτς μιλάει ελληνικά! [vid, pics]

Ιβκοβιτς στο ΣΕΦ: Ο «ερυθρόλευκος» Τζόκοβιτς μιλάει ελληνικά! [vid, pics]

Αυτό που συμβαίνει στο ΣΕΦ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς είναι εκπληκτικό. Ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας είναι καλεσμένος του Ντούσαν Ιβκοβιτς στο φιλικό παιχνίδι παιχνίδι που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός προς τιμήν του.

Ο «Νόλε» αισθανόταν σαν… στο σπίτι του. Φαινόταν άνετος, έπαιρνε τα κινητά που του έδινε ο κόσμος για να τραβήξει σέλφι μαζί τους, δοκίμαζε σουτάκια κι έβγαζε βίντεο με το κινητό του.

 

Μάλιστα κατά την παρουσίασή του, όταν πήρε και μια ερυθρόλευκη φανέλα με το «7» στην πλάτη και το όνομά του από τους προέδρους του Ολυμπιακού δοκίμασε να μιλήσει και στα ελληνικά.

«Γεια σας! Τι κάνεις; Γεια σου φίλε! Ευχαριστώ!Αυτά τα ελληνικά ξέρω…».

 

Επειτα μίλησε με υπέροχα λόγια για τον «σοφό» του μπάσκετ, Ντούσαν Ιβκοβιτς: «Θέλω να πω ότι είναι πολύ μεγάλη απόλαυση και τιμή που είμαι σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας δάσκαλος και ένας πατέρας για όλους μας στη Σερβία και στην Ελλάδα. Δεν έπαιξα ποτέ μπάσκετ, αλλά είμαι μεγάλος φαν του μπάσκετ και του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Βοήθησε το άθλημα παγκοσμίως. Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ και τον Ολυμπιακό για την τιμή που μου κάνετε».


Βράβευση Τζόκοβιτς από dnaofsports-gr

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις