Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Λεμπρόν Τζέιμς: Νέα “πυρά” κατά Τραμπ! “Χρησιμοποιεί τον αθλητισμό” [vid]

Λεμπρόν Τζέιμς

Αφού τόνισε πως δεν κακοχαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας τον αλήτη, ο Λεμπρόν Τζέιμς εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρόεδρο των ΗΠΑ, κατηγορώντας τον πως προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον αθλητισμό για να χωρίσει τους ανθρώπους!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε στην media day των Καβαλίερς για το αν έχει μετανιώσει που χαρακτήρισε “αλήτη” τον Ντόναλτ Τραμπ και θέλησε να δώσει έναν… χιουμοριστικό τόνο στην απάντηση του, τονίζοντας πως δεν προσπάθησε να τον κακοχαρακτηρίσει (υπονοώντας πως είναι μέρος της αργκό που χρησιμοποιείται).

«Χαμός» για την ακύρωση της επίσκεψης των Γουόριορς στον Λευκό Οίκο! Ολομέτωπη επίθεση του Λεμπρον Τζέιμς: «Αλήτη Τραμπ»

“Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τον αθλητισμό για να μας χωρίσει”

Στη συνέχεια ο Τζέιμς στάθηκε στο πλευρό των παικτών του NFL -των Jacksonville Jaguars και των Baltimore Ravens- που γονάτισαν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ πριν από τον αγώνα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του Τραμπ.

Συγκλονιστικό αντιρατσιστικό μήνυμα από Γκιστ! «Δεν μπορώ να κάθομαι και να παρακολουθώ»

“Πρώτα από όλα χαιρετίζω την απόφαση του NFL, των παικτών, των προπονητών, των ιδιοκτητών και των οπαδών. Όλοι όσοι έχουν σχέση με το NFL ήταν απίθανοι. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός. Ακόμη και από αυτό τον τύπο που συνεχίζει να κάνει διαχωρισμούς στους ανθρώπους” είπε ο παίκτης των Καβαλίερς.

«Καταπέλτης» ο Πόποβιτς! «Γίναμε η ντροπή του κόσμου λόγω Τραμπ» [vid]

Και τότε ο Τζέιμς… γκάζωσε! “Αυτό με ενόχλησε. Με εξόργισε. Χρησιμοποιεί τον αθλητισμό για να μας χωρίσει. Ο αθλητισμός είναι υπέροχος. Ό,τι μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός σε όλους ανεξάρτητα σε σχήμα, χρώμα, φυλή, μέγεθος. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά, όσο τίποτα άλλο. Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν, ανεξάρτητα τη δύναμη που έχει, και την επιρροή να χρησιμοποιήσει τον αθλητισμό για να μας χωρίσει.

Εάν τον ψηφίσατε τότε έχετε κάνει ένα τεράστιο λάθος. Μπορούμε να κάτσουμε εδώ και να πούμε ότι κάνουμε την διαφορά; Θέλω το καλύτερο για την Αμερική, και τους Αμερικανούς, ανεξάρτητα το χρώματα του και τη φυλή τους”, ανέφερε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις