Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπάμπεργκ – Ολυμπιακός: Μεγάλη “δοκιμασία” στη Βαμβέργη

Μπάμπεργκ - Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να περάσει από μια έδρα που δεν έχει νικήσει ποτέ, προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague (21:00, NewsIt.gr, Novasports 2HD).

Η… αφιλόξενη έδρα της Μπάμπεργκ είναι η νέα δοκιμασία του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στη Βαμβέργη, η οποία θα τους “ανεβάσει” στο 10-2 και θα τους κρατήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Euroleague.

Το έργο των “ερυθρόλευκων” δεν θα είναι εύκολο, αφού η Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τα -κολλητά- αρνητικά αποτελέσματα με Χίμκι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μιλουτίνοφ και Αγραβάνη, που έμειναν στην Αθήνα. Τα.. ευχάριστα όμως ήρθαν από τους Πρίντεζη και Παπαπέτρου, που μπορούν θα αγωνιστούν κανονικά.

Να θυμίσουμε πως οι Ρόμπερτς και Στρέλνιεκς ξέρουν καλά τα… κατατόπια της “Brose Arena”, αφού φόρεσαν για μια τριετία τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου.


Προβλήματα έχει και ο Αντρέα Τρινκιέρι, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή τους τους τραυματίες Μίτροβιτς, Τέιλορ, Χάρις και τον νεοαποκτηθέντα Μούσλι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονθάλεθ (Ισπανία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

Η αγώνες του Ολυμπιακού στη Βαμβέργη

27/10/2010: Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός 73-61

10/03/2016: Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός 72-71

22/12/2016: Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός 82-68

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις