Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

NBA: Ο Λεμπρόν “αρπάχτηκε” με τον Καντέρ! [vid]

Λεμπρόν - Καντέρ

Οι Καβαλίερς δυσκολεύτηκαν να νικήσουν μέσα στην έδρα των Νιου Γιορκ Νικς (101-104), με τον Λεμπρόν Τζέιμς να έχει μια στιγμή έντασης με τον Καντέρ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 23 πόντους, μοίρασε 7 ασίστ και πήρε 9 ριμπάουντ στη δύσκολη νίκη των Κλίβελαντ Καβαλίερς στην έδρα των Νιου Γιορκ Νικς (101-104).

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις… λεπτομέρειες και δεν έλειψαν τα νεύρα των παικτών κατά τη διάρκεια της.

Μάλιστα, ο Λεμπρόν είχε έναν τσαμπουκά -στο τέλος της πρώτης περιόδου- με τον Καντέρ. Ο Τούρκος σέντερ θέλησε να ζητήσει τον λόγο από τον «Βασιλιά» για την αψιμαχία του με τον Ντιλίκινα.

Η κόντρα των δυο παικτών δεν ολοκληρώθηκε στο παρκέ, αλλά συνεχίστηκε και στις δηλώσεις τους στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα.

«Έρχεσαι στο σπίτι μου και παίζεις έτσι; Δεν με νοιάζει αν αυτοαποκαλείσαι Βασιλιάς ή πριγκίπισσα, θα δώσεις μάχη. Αυτή η ομάδα είναι οι οικογένεια μου» είπε μεταξύ άλλων ο Καντέρ.

Η απάντηση του Λεμπρόν –με.. χιουμοριστικό τρόπο- δεν άργησε να έρθει: «Εγώ είμαι ο Βασιλιάς, η σύζυγος μου η Βασίλισσα και η κόρη μου η πριγκίπισσα, οπότε τα έχουμε όλα καλυμμένα. Δεν πρόκειται να ξαναπώ το όνομα αυτού του τύπου».

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA

Ουάσιγκτον Γουίζαρντς-Σακραμέντο Κινγκς 110-92

Νιου Γιορκ Νικς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 101-104

Μιλγουόκι Μπακς-Μέμφις Γκρίζλις 110-103

Νιου Όρλινς Πέλικανς-Ατλάντα Χοκς 106-105

Φοίνιξ Σανς-Λος Άντζελες Λέικερς 93-100

Γιούτα Τζαζ-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 98-109

Πόρτλαντ Μπλέιζερς-Ντένβερ Νάγκετς 99-82

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ορλάντο Μάτζικ 110-100

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις