Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η φάση που διαμαρτύρονται οι “ερυθρόλευκοι”! Η “πράσινη” απάντηση [pic]

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η φάση που διαμαρτύρονται οι “ερυθρόλευκοι”! Η “πράσινη” απάντηση [pic]
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 71-68, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να έχει παραπόνα από τη διαιτησία. Ποια ήταν η απάντηση του “τριφυλλιού”.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε ουσιαστικά για το γκολ-φάουλ που δεν δόθηκε στον ΜακΛιν, στη φάση που ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού μείωσε σε 68-69, τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα.

Οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν στα social media τη φωτογραφία από τη συγκεκριμένη φάση, εκφράζοντας τα παράπονα τους για τη διαιτησία.

 Πετύχαμε ένα καλάθι που πιστεύω πως ήταν και φάουλ που δεν δόθηκε”, δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, για την επίμαχη φάση.

Απάντησε ο Παναθηναϊκός

Οι “πράσινοι” αντέδρασαν στις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού. “Στον Ολυμπιακό πάντα φωνάζουν και εστιάζουν στις φάσεις που τους βολεύει. Καλό θα είναι να δουν και τις φάσεις που προηγήθηκαν”, αναφέρουν οι άνθρωποι του “τριφυλλιού”.

Ο Παναθηναϊκός στέκεται ουσιαστικά σε δύο φάσεις (προσπάθεια για τρίποντο 3:30 πριν το τέλος, προσπάθεια για δίποντο 60 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε) με πρωταγωνιστή τον Σίνγκλετον, στις οποίες δεν δόθηκαν φάουλ στον Αμερικανό φόργουορντ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις