Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η σπουδαία κίνηση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ

Ολυμπιακός: Η σπουδαία κίνηση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο την τελευταία μέρα του χρόνου (31/12). Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης αλλά και των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ προσκαλεί ανοιχτά όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα πού επιθυμούν οργανωμένα να παρευρεθούν στο ΣΕΦ και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Ιστορικό το μεσημέρι της Κυριακής.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και με αφορμή τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς υποδέχεται τον Πανιώνιο την τελευταία ημέρα του χρόνου και προσκαλεί ανοιχτά, ώστε να αποχαιρετήσουμε χαρούμενα και μπασκετικά το 2017 , όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα πού επιθυμούν οργανωμένα να παρευρεθούν στο ΣΕΦ και να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 31/12/2017 και ώρα 14.00.

Κάθε μικρός μας φίλος θα πρέπει είτε να συνοδεύεται από έναν ενήλικα είτε να προσέλθει οργανωμένα ως μέλος της ομάδας του αντίστοιχου ιδρύματος.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει ο υπεύθυνος αρμόδιος του φορέα να μας ενημερώσει τηλεφωνικά στο 2104527474 ή ηλεκτρονικά στο email pgiovanovits@olympiacosbc.gr εκδηλώνοντας ενδιαφέρον μέχρι την Πέμπτη 21/12/2017.

Επειδή τα Χριστούγεννα πάντα μας κάνουν να νιώθουμε παιδιά …δε θα μπορούσε να λείπει η χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα τέτοια ημέρα στο στάδιο! Γι’ αυτό η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όπως κάθε χρόνο με αγάπη έχει ετοιμάσει μια σειρά από ενέργειες ώστε όλα τα παιδιά  να συμμετέχουν κατά κάποιο τρόπο σε αυτή τη γιορτή.

–      Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στο γήπεδο.

–    Οι πρώτοι 2.000 φίλαθλοι μας που θα εισέλθουν στο γήπεδο θα πάρουν ως δώρο απο ένα μοναδικό συλλεκτικό μαγνητάκι της ομάδας. Ένα ιδιαίτερο δώρο για τους συλλέκτες και όχι μόνο!

–     Στο ημίχρονο του αγώνα 10 παιδιά θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μας,και 3 από αυτά θα κερδίσουν τα σούπερ δώρα της ομάδας μας, μια υπογεγραμμένη μπάλα του Βασίλη Σπανούλη και 2 mini μπάλες με υπογραφή του Γιώργου Πρίντεζη!

–     Φυσικά θα είναι παρών ο εορταστικός Θρυλέων για να μεταδόσει όσο καλύτερα και πιο δυνατά την ενέργειά του στα παιδιά και να βγει φωτογραφίες με όλους κατά την διάρκεια του αγώνα!

–     Στις Θύρες 3 κ 7 θα υπάρχει ειδικό σημείο όπου όλοι οι μικροί φίλοι μας θα μπορούν να επιλέξουν το δικό τους face painting απο καλλιτέχνες καθώς και να διαλέξουν μια απο τις άπειρες μπαλονοκατασκευές που προορίζονται αποκλειστικά για αυτούς!

Επίσης, όσοι φίλαθλοι μας πραγματοποιήσουν αγορές άνω των 20€ σε επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τις μπουτίκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα παίρνουν ως δώρο μια μπάλα αξίας 8,90€.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις