Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Πασκουάλ! “Κλειδώνει” τους παίκτες

Πασκουάλ - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός στην έδρα της Μπαρτσελόνα, στην πρεμιέρα του στην Euroleague. Ο Πασκουάλ ήταν έξαλλος με την εικόνα των παικτών του και θα προσπαθήσει να μην αφήσει την κατάσταση να ξεφύγει με συγκεκριμένες κινήσεις.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν πρόκειται να.. χαριστεί στους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά την απογοητευτική τους εικόνα στο ματς με την Μπαρτσελόνα, στην πρεμιέρα της Euroleague.

Ο Καταλανός τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν έξαλλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι φωνές του ακούστηκαν στα αποδυτήρια του “Παλάου Μπλαουγκράνα”, αλλά δεν έμεινε εκεί.

Από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ

Το “τριφύλλι” επέστρεψε στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10) και ο Πασκουάλ πήγε τους παίκτες στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς, μια μέρα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες είδαν -πρώτα- για αρκετή ώρα τα λάθη που έκαναν κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μετά προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς

Μάλιστα, ο φανερά εκνευρισμένος Πασκουάλ όρισε προπόνηση και για το πρωί της Κυριακής (15/10) λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (18:00), ενώ “έκοψε” και το ρεπό της επόμενης εβδομάδας.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις